Jätteldals-auktion

Så blev det en söndagsauktion hos Wedinarna, i en gammal godtemplarlokal i Jättendal Där satt jag i några timmar och lyssnade på den unge auktionisten som i vartenda rop frågade; "Finns det anbud"? ooh om någon ropade "TJUGO" dä svarade han "Tjugo, tjugo tjugo, tjugo, tjugo" fem gånger i sträck och fortsatte i samma stil om det blev högre bud. Han slog sedan snabbt och tog saker i rask takt men, men vad det blev tjatigt. Vi gjorde några riktigt bra fynd och allting blev billigt. Åk inte till Jättendal i Hälsingland om Du vill ha underhållning men åk dit om Du vill ha billiga saker i en folklig miljö. Kaffe och smörgåsarna var goda. Kjell G.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-08-31 @ 22:53:37
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Inspirerande

Jag börjar verkligen gilla dina korta texter. Så inspirerande att jag helt enkelt börjar fundera på att åka norrut nästa semester för att gå på auktioner. Är det någon som följer med?

2008-09-02 @ 08:05:57
Postat av: James Carter Loknell

That´s the spirit boy!

2008-09-03 @ 15:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0